About us

 

Welkom bij Sixth Sense Gemstones! Mijn naam is Anissa en ik ben het gezicht achter dit universum van edelstenen en spiritualiteit.

Mijn reis begon toen ik besloot mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling te volgen. Ik volgde een studie tot Lifecoach en ben hierdoor dieper in de spiritualiteit gedoken. Het was tijdens deze reis dat ik mijn liefde voor spirituele connecties en betekenisvolle energie ontdekte.

De vonk voor Sixth Sense Gemstones ontstond tijdens een reis naar Mexico, waar ik werd geïnspireerd door de prachtige kristallen die mensen gebruikten om hun omgeving te zuiveren en te beschermen. Deze ervaring wekte een passie in mij op die ik niet kon negeren.

Hier bij Sixth Sense Gemstones is ons doel meer dan alleen het aanbieden van mooie edelstenen. We willen een ruimte creëren waar schoonheid, spiritualiteit en praktische toepasbaarheid samenkomen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om niet alleen esthetisch te zijn, maar ook om jouw spirituele reis te verrijken.

Ontdek de pracht van edelstenen en deel in onze gemeenschap van liefhebbers. Volg ons om geïnspireerd te raken door onze content en deel uit te maken van onze reis van zelfontdekking en innerlijke groei

Liefs,

Anissa